M-Lab en Meervaart organiseren Nieuwe Makers Musical Introductieavond

Op maandag 20 mei organiseert M-Lab in samenwerking met de Meervaart een informatieavond. De avond staat in het teken van de heroprichting van M-Lab als productiehuis voor musicaltheater en de plannen voor komend seizoen om teams van schrijvers en componisten te begeleiden. 

De organisatie zoekt de makers van actuele nieuwe musicals met de relevante verhalen voor nu. Schrijvers en componisten met ambities voor het maken van nieuw kleinschalige musicals worden aangemoedigd de avond bij te wonen.

M-Lab zoekt ideeën en plannen voor musicals die gaan over ons en over nu. Het gaat om makers die willen experimenteren binnen het genre musical en onafhankelijk zijn van commerciële wetten. M-Lab zoekt juist authenticiteit, actualiteit en diversiteit. De avond toont inspirerende voorbeelden en makers van het ‘oude’ M-lab komen aan het woord. 

‘Nieuwe Makers Musical’ geeft antwoord op de vragen wat voor de musical specifiek, kleinschalig, authentiek en actueel is. Daarnaast roept het vele nieuwe vragen op die inspireren tot nieuw werk. 

De informatieavond is er voor makers, geïnteresseerden in M-lab en in de ontwikkeling van de Nederlandse musical.

Reserveren kan via deze link.